Hoe vaak gebruik jij je mobieltje?

Sinds kort ben ik me er veel bewuster van dat ik mijn iPhone vaak gebruik. Om ‘even’ mijn tweets te bekijken, Whatsapp te checken, iets op te zoeken… O ja en om te bellen 😉

Het fijne is; juist doordat ik me daar bewuster van ben, laat ik hem vaker liggen, zelfs buiten gehoorafstand. Of ik zet m op zacht, zodat ik niet gestoord kan worden.

En jij?

Dit filmpje maakt je weer even wakker…

Advertenties

3 thoughts on “Hoe vaak gebruik jij je mobieltje?

  1. Mijn zus Ilona maakte me er pas even bewust van – ik was met haar aan het kletsen en pakte mijn mobiel er even bij om wat te appen naar iemand – dus het is fijn dat sommige mensen je er gewoon op wijzen. Ik probeer in de trein ook mijn mobiel meer naast me neer te leggen om gezellig met anderen te kletsen. Ik heb idd het idee dat jij, Maaik, je er wel meer bewust van bent, mede dankzij je lieve man denk ik zo (die zich er kapot aan ergerde:p);)
    Vet filmpje btw!!

  2. Ik laat soms bewust een hele dag mijn mobiel uit als ik vind dat ik me helemaal moet storten op het vormgeven van een website. Soms kan een mobiel je zo afleiden van wat werkelijk gebeuren moet! Geldt ook voor social media en e-mail trouwens. Soms kijk ik daar ook bewust een dag niet naar!

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s