… comma-M in/op beeld!

Een paar weken geleden ben ik in de vroege ochtend naar Arnhem afgereisd, waar ik een afspraak had op de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN). daar hebben drie studenten een bedrijfsfilmpje gemaakt over mij en comma-M.

Zie hier het resultaat!


En… wat vind je ervan?

Advertenties

9 thoughts on “… comma-M in/op beeld!

  1. Hai Maaik, wat een mooie presentatie van jou en Comma-M. Het ziet er professioneel uit en het geeft een duidelijk beeld van wat je doet en kunt bieden. Ik denk dat mensen hierdoor een nog beter idee krijgen over wat ze van jou kunnen verwachten (hetgeen je trouwens altijd heel goed doet)! Mag je trots op zijn!

  2. In dit filmpje worden heel goed de highlights van jouw dienstverlening weergegeven. Het geeft ook een goed beeld van jou als persoon! Je komt over als een rustig, fijn persoon en dat ben je ook echt! Ben je door de studenten benaderd, of heb jij hun benaderd? Vind het een leuk idee om dit door studenten te laten doen!

  3. Hoi Maaike leuk promo filmpje. Heldere boodschap. Mooi je sprankelende ogen in beeld. Sommige beelden tussendoor vind ik minder passend bij je verhaal. Dat maakt t voor mijn idee soms onrustig. Maar zeker gebruiken dit filmpje!

  4. Goed filmpje, Maaike! Heldere boodschap, mooi in beeld gebracht. Zowel het verhaal van comma-M, als jouw persoonlijkheid en energie komen tot hun recht!

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s