… een nieuwe woonplaats (binnenkort)!

De afgelopen weken waren best spannend voor ons. Ons huis stond al een tijd te koop, en nu waren er weer serieuze geïnteresseerden, die nadat ze in totaal drie keer langs zijn geweest, uiteindelijk twee weken geleden een bod deden. Na een keer over en weer bellen, hebben we het huis aan het eind van die dag verkocht. Later die week hebben wij het koopcontract ondertekend, en afgelopen maandag (precies een week terug) deden zij hetzelfde. Na de drie bedenkdagen, die donderdag om 0:00u afliepen, viel er een last van onze schouders!

Nu moet de financiering nog geregeld worden, maar het ziet er ernstig naar uit dat wij binnenkort gaan verhuizen! Ik zou graag met Kerst in ons nieuwe huis wonen, en daarom gaat manlief bijna elke avond klussen, en ik help zaterdag en soms ’s avonds mee (ik ben niet zo’n klusser, en hij klust veel liever zonder mij haha).

In de tussentijd bedenk ik nog 1000 dingen die moeten gebeuren, en komen we er achter dat niet alles gaat lukken binnen een maandje. Maar dat maakt niet uit, met een oud huis ben je toch nooit klaar met iets veranderen. Daar kozen we voor, en staan we nog steeds 100% achter.

Maar nu is het dus langzamerhand tijd om spullen in te pakken, waar we gisteren al een beetje mee zijn begonnen. Heerlijk om dingen uit te zoeken, hoewel het soms lastig is om te beslissen wat we houden (ook al ligt het al 2 jaar achter een schot op zolder) en wat we wegdoen (pas op Marktplaats, here we come!).

Mochten jullie nog verhuisdozen te leen hebben…

Advertenties

6 thoughts on “… een nieuwe woonplaats (binnenkort)!

  1. Pingback: … een verademing | maaikeontdekt

  2. Gefelciteerd! Kan me voorstellen dat jullie opgelucht zijn. En…waar gaan jullie naar toe verhuizen?

    veel succes!
    groetjes Robert en Miriam van Dijk

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s